Nebbiolo

NEBBIOLO DOC

The history of Nebbiolo in the northern Piedmont region has Medieval references, and it is thought to have passed through this area before reaching the Langa. Walter brings the grapes to full maturity, harvests them by hand in boxes and vinifies them according to the rule of common sense. No additives are used, only the essence of the fruit grown in the vineyard. He obtains a simple yet unique product. The potential of this Nebbiolo is superlative, indeed thanks to an enviable basic structure it can be appreciated over time with refinement in the bottle. Nevertheless, when enjoyed while still young, it is equally impressive.

Bianco

ERBALUCE

The history of Nebbiolo in the northern Piedmont region has Medieval references, and it is thought to have passed through this area before reaching the Langa. Walter brings the grapes to full maturity, harvests them by hand in boxes and vinifies them according to the rule of common sense. No additives are used, only the essence of the fruit grown in the vineyard. He obtains a simple yet unique product. The potential of this Nebbiolo is superlative, indeed thanks to an enviable basic structure it can be appreciated over time with refinement in the bottle. Nevertheless, when enjoyed while still young, it is equally impressive.

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Nebbiolo

NEBBIOLO DOC

La storia del Nebbiolo nell’alto Piemonte trova riferimenti medioevali, si pensa che prima di arrivare in Langa sia passato qui. Walter porta a piena maturazione le uve, le vendemmia manualmente in cassette e le vinifica secondo la regola del buonsenso. Nessun additivo e solo l’espressione del frutto coltivato in vigna. Ottiene un prodotto diretto e comunicativo. Il potenziale di questo Nebbiolo è superlativo, infatti grazie ad una struttura di base invidiabile lo si può apprezzare nel tempo con l’affinamento in bottiglia. Ciononostante bevuto giovane sa il fatto suo ugualmente.

Nebbiolo

NEBBIOLO DOC

La storia del Nebbiolo nell’alto Piemonte trova riferimenti medioevali, si pensa che prima di arrivare in Langa sia passato qui. Walter porta a piena maturazione le uve, le vendemmia manualmente in cassette e le vinifica secondo la regola del buonsenso. Nessun additivo e solo l’espressione del frutto coltivato in vigna. Ottiene un prodotto diretto e comunicativo. Il potenziale di questo Nebbiolo è superlativo, infatti grazie ad una struttura di base invidiabile lo si può apprezzare nel tempo con l’affinamento in bottiglia. Ciononostante bevuto giovane sa il fatto suo ugualmente.